Vi er en entreprenørvirksomhed der har fokus på

Jordarbejde

RLS anlæg udfører jord og gravearbejde for firmaer og private kunder

Hos RLS anlæg har vi både kompetencerne og erfaringerne til at udføre jordarbejde fra diverse udgravnings opgaver til håndtering af forurenet jord. Vi har stor erfaring i at imødekomme vores kunders mange forskellige jord og grave projekter og holder meget af nye udfordringer inden for vores fagområde.

Jordarbejde til de tunge projekter

Når du samarbejder med os, får du en partner med meget brede kompetencer samt mandskab og maskiner til at udføre jordarbejde af høj kvalitet til en fordelagtig pris.

 

Blandt vores ydelser finder du eksempelvis:

Håndtering af forurenet jord

Når du skal flytte jord fra en matrikel til en anden, skal dette anmeldes til den aktuelle kommune. I den forbindelse assisterer vi dig gerne med at udarbejde den påkrævede anmeldelse i kommunens ”Jordweb”. Vi tilbyder dig endvidere at foretage jordprøver m.m.

Professionelle fagfolk

Når det kommer til jordarbejde er det vigtigt, at du vælger de rette fagfolk, når du skal have udført jordarbejde, så du opnår et professionelt resultat. Jordarbejde kan nemlig være udfordrende og kompliceret, idet jord er et levende materiale. Vi tilrettelægger bl.a., hvordan vi kan undgå, at vind og vejr påvirker vores jordarbejde negativt, der er derfor en del planlægningsarbejde og logistik forbundet med professionelt jordarbejde, så vi eksempelvis undgår at skulle arbejde med frossen eller våd jord.

Har du brug for sparring til dit jord eller grave projekt, så kommer vi gerne forbi og gir et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for vores hjælp til dit næste projekt, så send og en besked.

Vi svarer inden for 24-timer eller hurtigst muligt!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på Facebook

Følg med i vores hverdag, nye jobs, projekter og meget mere

Se vores projekter

Vil du se noget af vores arbejde, så kan du under projekter finde de projekter vi har arbejdet med